دسته : روانشناسی و علوم تربیتی
فرمت فایل : word
حجم فایل : 89 KB
تعداد صفحات : 176
بازدیدها : 359
برچسبها : هیجان خواهی معلول حرکتی نابینا
مبلغ : 3000 تومان
خرید این فایلتعریف موضوع تحقیق :
در این تحقیق سعی براین است که مقایسه ای میزان هیجان خواهی در نوجوانان معلول حرکتی و نابینا در گروه سنی 15 تا 18 سال با استفاده از مقیاس اندازه گیری زاکرمن (1979) با نام اختصاری sss به عمل آید.
هیجان خواهی از نظر اتوفنیکل (1946) عبارت است از عواطف، در اصل علایم دیرینه تخلیه روانی که در شرایط خاص تحریک آمیز، جایگزین اعمال ارادی می شوند.
معمول به کسی می گویند که در نقاع شوکی دچار ضایعه هستند و چون اعصاب حسی و حرکتی اعضای بدن به نخاع مربوط می شوند لذا این ضایعات باعث اختلالات حسی، حرکتی و عدم کنترل حرکات اعضاء و یا ترکیبی از اینها در ارائه عکس العملها و الگوهای رفتاری عادی اجتماع دچار اشکال است.
نابینا به کسی گفته می شود که دچار ناتوانی در دیدن بوده و به نوعی دارای اضلال در حس می باشد. در این افراد دقت بینایی 200/20 یا کمتر، میدان دید کمتر از ْ20 می باشد لذا نیازمند دریافت کمکهای ویژه ای می باشند.
خلاصه ای از سایر فصلها :
در فصل دوم، هدف؛ سابقه موضوع تحقیق است حاوی چکیده ای از مطالعه ای وسیع و عمیق از آنچه که درباره موضوع مورد تحقیق و موضوعاتی مشابه در کتابها و مقالات، تحقیقات و پایان نامه ها وجود دارد. به عبارت دیگر، این فصل مشتمل بر اطلاعات مهم و مربوطه به تحقیق است که خواننده را با مطالعات، تحقیقات و نوشته های دیگران دراین زمینه آشنا می سازد.
در فصل سوم مرحله به مرحله روش انجام تحقیق توصیف شده است و به تفصیل در مورد جامعه آماری، آزمونیها، چگونگی گزینش آنها، روش جمع آوری اطلاعات، متغیرهای مستقل و وابسته و روش آماری توضیحاتی آورده شده است.
در فصل چهارم و پنجم که با یکدیگر ادغام شده اند، یافته ها و تجزیه و تحلیل آنها را بیان می کند که مشتمل بر جداول و تجزیه و تحلیل اطلاعات می باشد که هدف از رسم این جداول روشن تر کردن روابط با معنی یافته ها و خود آنها به شمایی که برای خواننده قابل درک و واضح است.
در فصل شش خلاصه، تحقیق و پیشنهادات مربوط به تحقیق آورده شده است.
*****************
یکی از عناصر اصلی در انگیزش، نحوه احساس کردن هاست. هیجان های ما واکنش های غیرعینی در مقابل محیط می باشند که همراه با پاسخهای عصبی و هورمونی هستند. هیجان ها را واکنش های انطباقی نیز می دانند که روی نحوه فکر کردن ما اثر می گذارند و عموماً تحت عنوان خوشایند یا ناخوشایند تجربه می شوند. اغلب هیجان ها، ما را برانگیخته می کنند، اما هیجان و انگیزش همیشه دارای همپوشی نیستند. هیجانها اغلب درون وابسته می باشند. در حالیکه انگیزش هدف گرا یا هدف وابسته است. افزون بر این، بسیاری از اوقات ما ممکن است در جهت خاص برانگیخته شویم، بدون اینکه هیجانی را احساس کنیم. از طرفی، این دو به هم مربوطند، رفتار ماست به کسی که به او اعتماد داریم و نسبت به کسی که از او می ترسیم متفاوت است، و در مقابل رویدادها وقتی سرحال و خوشحال هستیم و هنگامی که احساس غمگینی یا عصبانیت می کنیم، به طور متفاوت پاسخ می دهیم، به عبارت دیگر، حالات هیجانی، اغلب رفتارها را برانگیخته می کنند. انگیزش و هیجان اغلب به اندازه ای به هم بستگی دارند که تمیز بین آنها مشکل است. ما اغلب به کارهایی دست می زنیم که سبب به وجود آمدن احساس خوشایند در ما می شوند و از انجام اموری اجتناب می ورزیم که سبب به وجود آمدن احساس ناخوشایند در ما می گردند، اما (به عکس) گاهی اوقات هم به کارهایی دست می زنیم، حتی اگر بدانیم نتیجه آن ناشادی است و از انجام کارهایی اجتناب می کنیم، حتی اگر موجب شادی و خوشحالی ما شوند. ...
...
فهرست مطالب
تقدیر و تشکر
فصل اول- طرح تحقیق
پیشگفتار
مقدمه
ضرورت تحقیق
هدف های کلی و آرمانی تحقیق
فرضیه های تحقیق
سوالات ویژه تحقیق
تعریف موضوع تحقیق
خلاصه ای از سایر فصل ها
فصل دوم سابقه موضوع تحقیق :
مفهوم هیجان
تعریف هیجان
نظریه های هیجان
نظریه جیمزلانگه
انتقاد به نظریه جیمزلانگه
نظریه کنون- بارد
نظریه واتسون درباره هیجان
نظریه روانکاوری
نظریه فعال سازی
نظریه فرایند متضاد
دیدگاه ماندلر
نظریه بازخورد
روابط میان هیجان ها
شدت هیجان
شدت فعال سازی هیجان
شدت تحریک هیجانی
سطح بهینه خیزش هیجان
پایایی هیجان
سایر جنبه های هیجانی
مغز و هیجان
جنبه های فیزیولوژیک احساسات و هیجان ها
هیجان و برانگیختگی دستگاه عصبی خودمختار
آیا انگیزه های هیجانی اساسی فیزیولوژی متفاوتی دارند؟
عناصر تجربه های هیجانی
ارتباط میان مراحل فیزیولوژی هیجان
طبقه بندی هیجان ها و ابعاد آن
اختلالات ابزار هیجانی
ارتباط بین انگیزش و هیجان
هیجان و ارتباط غیرکلامی
سابقه موضوع تحقیق
معلولی
معلول کیست و معلول چیست؟
معلولیت بینایی
خلاصه تحقیقاتی که در زمینه نابینایی در جهان صورت گرفته است
تحقیقی در مورد تظاهرات هیجانی یک کودک نابینا
معلولین حرکتی
خلاصه تحقیقاتی که در زمینه معلولین حرکتی در جهان صورت گرفته است
فصل سوم روش تحقیق
روش تحقیق و جامعه آماری
نمونه مورد تحقیق
ابزار تحقیق
متغیر مستقل
متغیر وابسته
روش آماری
فصل چهارم- جداول آماری
جداول آماری تحقیق
فصل پنجم- نتیجه گیری
نتیجه گیری و تجزیه و تحلیل یافته های تحقیق
فصل ششم- خلاصه تحقیق و پیشنهاد ها
خلاصه تحقیق و نتایج آن
پیشنهادات
محدودیت های تحقیق
پیشنهاداتی برای تحقیقات آینده
فهرست منابع
پیوستها
خرید و دانلود آنی فایل