تحقیق رابطه سکونت در خوابگاه و افسردگی دانش آموزان

تحقیق رابطه سکونت در خوابگاه و افسردگی دانش آموزان تحقیق رابطه سکونت در خوابگاه و افسردگی دانش آموزان

دسته : روانشناسی و علوم تربیتی

فرمت فایل : word

حجم فایل : 39 KB

تعداد صفحات : 34

بازدیدها : 255

برچسبها : تحقیق افسردگی خوابگاه

مبلغ : 2500 تومان

خرید این فایل

دانلود مقاله تحقیقاتی بررسی رابطه سکونت در خوابگاه و افسردگی دانش آموزان

تحقیق رابطه سکونت در خوابگاه و افسردگی دانش آموزان

اهداف جزئی :

بررسی رابطه

1- دوری از خانواده و افسردگی دانش آموزان

2- میزان امکانات رفاهی محیط خوابگاه و افسردگی دانش آموزان

3- نحوه برخورد مدیران و کارکنان مدرسه و افسردگی دانش آموزان

4- ارتباط متقابل سرپرستان و دانش آموزان و افسردگی دانش آموزان

5- ارتباط دانش آموزان با هم دیگر و افسردگی دانش آموزان

6- دختر یا پسر بودن و افسردگی دانش آموزان

مقدمه:

این مسئله بر کسی پوشیده نیست که مهمترین هدف در هر جامعه ای تعلیم و تربیت صحیح فرزندانی است که آینده کشور در دستان آنها می باشد و جامعه ای موفق خواهد شد که سیستم تعلیم و تربیت پیشرفته و منظمی داشته باشد، در سالهای اخیر متولیان و آموزش و پرورش پی برده اند که داشتن نیروهای کارآمد نیازمند توجه به سلامت روانی دانش آموزان در کنار آموزش است زیرا در صورتی که بهداشت روانی افراد تامین نشود و فقط تاکید بر حفظ مطالب و بازدهی بالا باشد نیرویی که پرورش می یابد در آینده به شکل های گوناگون برای جامعه مشکل ساز خواهد بود.

امروزه بیشتر روان شناسان تربیتی معتقدند کارکنان مدرسه در سلامت روانی دانش آموزان دارای نقش های حرفه ای هستند. مسئولیت اولیای مدرسه فقط در پرورش نیروی عقلی و آشنا کردن دانش آموزان به مسائل اجتماعی و اخلاقی خلاصه نمی شود. مدرسه مسئول تغییر و اصلاح رفتارهای ناسازگارانه و تامین نیازهای بلوغ عاطفی و سلامت روانی دانش آموزان نیز است. ...

بررسی مشکلات مدارس شبانه روزی روستایی در مقایسه با مدارس شبانه روزی

بدون شک یکی از طرح های موفق جمهوری اسلامی ایران در راستای خدمت رسانی به مناطق محروم کشور ایجاد مدارس شبانه روزی است، اما اصلاح ساختار و محل قرار گرفتن این مدارس یکی از دغدغه های اینجانب بوده که با عنایت به سابقه و تجربه مدیریتی در این مدارس بر خود .اجب و لازم دانسته مطالبی را به عنوان پیشنهاداتی ساده و سازنده در اختیار دست اندرکاران نظام تعلیم و تربیت شهرستان دلفان قرار دهم چرا که شتاب تحولات اجتماعی ، اقتصادی ، سیاسی و به تبع آن تهولات فرهنگی در دهد های اخیر نیازمند تحقیق و پژوهش و بررسی راهکارهای مطلوب و مفید است . در حالی که تربیت کاری پیچیده و چند لایه است، ولی ما اغلب آن را اندی ساده و دم دست فرض می کنیم فارغ از این که سیاستهای کلی وزارت آموزش و پرورش بر مبنای کلید واژه ی تحقیق و پژوهش در راستای سیاست ها و خط مشی های نوین استوار است. امروزه در همه جوامع، مدرسه در حکم مهمترین نهاد تعلیم وتربیت ، جایگاه ویژه ای دارد و در کنار خانواده، وظیفه تعلیم و تربیت دانش آموزان را به دوش می کشد. یادگیری مستلزم کنش و واکنش های بین دانش آموزان و محیط است. در صورتی که این رابطه به درستی صورت نگیرد سبب بی علاقه شدن دانش آموزان به آکوزش و افت و ترک تحصیل خواهد شد. عوامل موثر بر بی علاقه شدن دانش آموزان به آموزش به دو دسته ی عوامل درون مدرسه ای و عوامل برون مدرسه ای تقسیم می شوند. عوامل درون مدرسه ای شامل عوامل فرهنگی، عوامل رفاهی و عوامل آموزشی درون مدرسه ای است اما عوامل برون مدرسه بسیار متعدد بوده که هدف اینجانب در این مقاله پرداختن به عوامل درون مدرسه ای و مهمتر از آن عوامل برون مدرسه ای است که گریبانگیر مدارس شبانه روزی واقع در روستاهای شرستان دلفان گردیده است.

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید